Razer gjør ikke som de andre mobilprodusentene.
Razer Phone 1 til venstre og Razer Phone 2 til høyre.

Annonse


Razer gjør ikke som de andre mobilprodusentene

I fjor høst debuterte Razer i mobilmarkedet med Razer Phone for spillerne. Snart er det duket for en oppfølger og det ser ut til å bli vanskelig å skille mellom de to Razer-mobilene.

Identisk design – dropper smale rammer

Et bilde Android Headlines har publisert, viser at Razer Phone 2 blir svært lik originalen fra i fjor. Ved første øyekast er det faktisk ganske vanskelig å skille mellom de to modellene.

Og mens de andre mobilprodusentene i verden sverger til et rammeløst design, ser det ut til at Razer går sin egen vei og fastholder på det noe kantete designet fra i fjor med tykk kant både ovenfor og nedenfor skjermen.

Android Headlines skriver at det likevel er muligheter for at Razer har noen designoverraskelser på lur. Dette fordi det ryktes at Razer Phone 2 vil ha noen form for Chrome LED-lyseffekter, men det er ikke kjent hva og hvordan.

Annonse


Kommer i oktober

Ifølge rapporter fra forrige uke blir Razer Phone 2 en smarttelefon som drives av Qualcomm Snapdragon 845 og har opptil 512 GB lagringsplass og 8 GB minne. En noe skuffende nyhet er at det trolig er Android 8.1 som ligger installert på smarttelefonen, og ikke rykende ferske Android 9.

Heldigvis er det trolig ikke lenge til vi får vite alt. Android Headlines skriver at Razer Phone 2 debuterer 10. oktober.

Har du planer om å kjøpe Razer Phone 2?

 

Kilde:
Android Headlines

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse