OnePlus annonserer superrimelige USB-C-ørepropper.
OnePLus' populære Bullets-propper kommer snart med USB-C.

Annonse


OnePlus avslører at minijacken forsvinner

OnePlus har tidligere gjort suksess med et par rimelige ørepropper, kalt Bullets v2. Det var i 2016 og siden den gang har kundene ventet på en versjon 2 av proppene. Nå har OnePlus omsider avduket arvtakeren.

USB-C og innebygget DAC

Oppdatert:

I et intervju med TechRadar bekrefter medgrunnlegger i OnePlus, Carl Pei, at OnePlus 6T ikke har hodetelefonkontakt.

Navnet er Type-C Bullets og kanskje den største nyheten er at disse har USB-C-kontakt fremfor standard hodetelefonplugg. I tillegg har de integrert Cirrus Logic DAC (digital til analog omformer) som betyr at de vil fungere med stort sett det som er av USB-C-enheter på markedet, skriver The Verge som rapporterer om nyheten. Som seg hør og bør har Type-C Bullets også mikrofon og fjernkontroll slik at man kan snakke og styre volumet uten å ta frem telefonen fra lommen.

Annonse


En ekstra god nyhet er at OnePlus holder seg på samme prisnivå som originalen fra 2016. Det vil si 19,99 dollar, drøyt 160 norske kroner. Som betyr at man får mye god lyd for pengene hvis Type-C Bullets leverer minst like god lyd som den kritikerroste forgjengeren.

Den dårlige nyheten er at man må vente en stund på Type-C Bullets. OnePlus sier at proppene lanseres samtidig med den neste smarttelefonen til selskapet, som er OnePlus 6T.

Les vår anmeldelse av OnePlus 6:

TEST: OnePlus 6 er et av årets beste mobilkjøp

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse