- Derfor må du vente på iPhone XR.
iPhone XR blir ikke tilgjengelig før i oktober.

Annonse


– Derfor må du vente på iPhone XR

I dag tidlig åpnet Apple forhåndssalget for iPhone XS og iPhone XS Max, men kundene må vente til oktober med å bestille iPhone XR. Dette får flere til å spørre om hvorfor ikke alle tre enhetene blir lansert samtidig. Slik var det også i fjor da iPhone 8 og 8 Plus ble sluppet i september, mens iPhone X ikke ble tilgjengelig før november.

Så hva har egentlig skjedd?

Produksjonsutfordringer

Ved flere anledninger har det versert rapporter om at iPhone XR kommer senere på grunn av produksjonsutfordringer. Apple har ikke sagt noe, men flere personer The Verge har vært i kontakt med, sier at det er relatert til LCD-skjermen.

– Det vi har hørt er at det mest sannsynlig ikke er et maskinvareproblem. Det er mye programvare som er involvert i LCD-skjermen ettersom det er den første med et mobilhakk og en kant-til-kant-skjerm, sier Ryan Reith, visepresident i IDC for forskning på mobile enheter, til nettstedet.

Annonse


Han legger til at Apple ikke har fått tak i nok paneler av denne typen og at det har oppstått noen problemer rundt leveransene og at kvaliteten ikke nådde opp til Apple standarder.

Skylder på LCD-panelet

Senioranalytiker i Canalys, Ben Stanton, melder også det samme:

– Apple ville ikke utsette lanseringen av iPhone XR for noe annet enn at enheten ikke er klar for å leveres i et høyt nok volum. Problemet med den nye enheten handler om det nye LCD-panelet som er flaskehalsen i produksjonen, forteller Stanton til The Verge.

Apple har ikke besvart The Verges henvendelser for en kommentar til saken.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse