Apple Watch LTE kan komme til Norge kjappere enn vi tror
Apple forklarer at Watch LTE lanseres i mange flere land i 2018. Vi tror Norge er et av dem.

Annonse


Apple Watch LTE kan komme til Norge kjappere enn vi trodde

Det ble under gårsdagens Apple-pressekonferanse avslørt at ei heller Watch Series 4 LTE lanseres i Norge med en gang.

Kan komme kjappere enn vi trodde

Selskapet melder at flere land får klokka med LTE senere, men ingen dato er kjent. Heller ikke Series 3 ble levert med LTE, mens svenskene og danskene får med en gang.

Men er det en mulighet likevel å skaffe seg LTE her kjappere enn vi hadde trodd? Ja, ifølge Telenor er det neppe operatørlås på klokkene.

Det vil med andre ord kanskje være mulig å handle Watch LTE-modellen i Danmark eller Sverige, og bytte til ESIM fra enten Telia eller Telenor når disse to operatørene tilbyr dette.

Annonse


Nordmenn må vente på EKG-måling på Apple Watch 4

Kommer støtten i oktober?

Det er allerede kjent at de skal tilby eSIM til Samsung på tampen av inneværende måned. Konklusjonen er da at siden de er så nærme å tilby eSIM-produkter fra konkurrenten, så er det digitale SIM-systemet kommet langt.

Dette sier Apple om LTE-tilgjengeligheten. Uthevingen er vår:

«Kunder kan bestille Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) fra og med fredag 14. september, og den kommer i salg fredag 21. september i Australia, Canada, Danmark, De forente arabiske emirater, Frankrike, Hongkong, Italia, Japan, Kina, Singapore, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland og USA og i mange andre land senere i år

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse