Snart er det slutt på Teslas henvisningsprogram med gratis superlading.
Tesla gjør endringer i henvisningsprogrammet.

Annonse


Snart er det slutt på Teslas henvisningsprogram med gratis superlading

Tesla annonserer endringer for henvisningsprogrammet for hva nåværende eiere kan gi venner. Endringen innebærer at gratis, ubegrenset superlading ved kjøp av Model X eller S, forsvinner.

Gjør endringer

På henvisningsprogrammets nettsider skriver Tesla følgende:

“Eiere kan gi fem venner gratis, ubegrenset superlading ved kjøp av en ny Model S eller Model X. Etter 16. september 2018 forsvinner full ubegrenset superlading og eiere vil i stedet kunne gi venner en superladekreditt på 800 kroner.”

Kan vinne premier

I tillegg skriver Tesla at deltakende eiere fra og med 1. august i år er berettiget til å motta ulike henvisningspremier. Disse er fordelt slik:

Annonse


1 til 2 kvalifiserende henvisninger:
Eieren kan velge mellom en av valgene under på deres første og andre referral.

 • Signature sort vegglader
  Den matt-sorte Wall Connectoren er eksklusivt tilgjengelig gjennom henvisningsprogrammet, og er påtrykket Elons signatur. Forsendelsen av denne premien starter i juli.
 • Founder Series Tesla Model S for barn
  Del Tesla-opplevelsen med barna dine, med denne kjørbare miniatyr-elbilen Model S – inkludert fungerende frontlys, et lydsystem og en ladeport, akkurat som din egen.

3 kvalifiserende henvisninger:
Tidlig tilgangstoken for Solar Roof
Vær en av de første til å få Solar Roof med denne tidlige tilgangstokenen for prioritert planlegging av Solar Roof-installasjon. Hvis du ikke bruker denne premien, kan tokenen bli gitt til en venn.

4 Kvalifiserende henvisninger:
Eierne kan velge et av alternativene nedenfor for sin fjerde henvisning.

 • 21″ Arachnid-felger for Model S eller 22″ Turbine-felger for Model X
  Forbedre ytelsen av din Tesla med disse eksklusive felgene.
 • Én uke med Model S eller Model X
  Opplev en ny Model S eller Model X i én uke—hjemme eller på veien. Hvis du ikke bruker denne premien, kan denne eksklusive prøvekjøring gis til en venn.

5 kvalifiserende henvisninger:

 • Invitasjon til Tesla-avduking
  Opplev et offisielt avdukingsarrangement. Eiere som oppnår fem henvisningsbestillinger vil bli invitert til et fremtidig avdukingsarrangement. VIP-invitasjonen din gjelder for deg og en gjest.
 • Grunnleggerserien Powerwall
  Lagre energi for fremtidig bruk og gi reservestrøm med dette røde, Powerwall 2-hjemmebatteriet av begrenset produsert antall. Vent til Powerwall blir tilgjengelig for installasjon i området ditt eller bruk en kr. 57.000 kreditt på tilbehør, service eller en ny bil. Kredittene er gyldige i tolv måneder fra henvisningens leveringsdato.

 

Kilde:
Tesla

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse