Dice toner ned "galskapen" - lover autentisk tilpasning i "Battlefield V".
EA og Dice satser på en mer autnetisk opplevelse.

Annonse


Dice toner ned “galskapen” – lover autentisk tilpasning i “Battlefield V”

Tilbakemeldingene var ganske så varierte etter EA og Dice debuterte den første traileren for “Battlefield V”. Noe av det spillerne reagerte på var uniformer, eller kostymer om du vil, som ikke nødvendigvis samsvarte med hvordan ting så ut under andre verdenskrig.

Flere har svart kritikerne med at “Battlefield”-serien aldri har handlet om realisme og at det bare er et spill. Dice har uansett gjort endringer.

Tonet det ned

I helgen sendte Dice en direktestrøm der spillets produsent, Andrew Gulotta, og nettsamfunnssjef, Dan Mitre, snakket dyptgående om “Battlefield V”. De gikk blant annet inn på det omstridte temaet karaktertilpasning.

– Vi har lyttet til samfunnet. Vi ser fremdeles andre verdenskrig gjennom Dices briller, men hvor langt tok vi noe av det? Vi har lyttet til samfunnet, vi forstår at det var bekymringer rundt enkelte ting, hvor er autentisiteten? Vi ønsker at spillerne skal se frem til å tilpasse karakterene med autentisk utstyr. Vi tonet det ned litt. Det var ganske vilt. Vi ønsket å tilby litt autentisitet, og det er viktig for oss, det er viktig for våre spillere, sa Gulotta om temaet.

Annonse


Delte meninger etter “Battlefield V”-trailer: – Hvorfor har hun en protese-arm med klo?!

Men det er ikke helt utelukket

Samtidig la han ikke skjul på at de mer ville tilpasningsmulighetene fortsatt kan bli en del av “Battlefield V”.

– Ingenting er utelukket. Igjen, vi må se hvordan samfunnet reagerer, og kanskje vi prøver noe. Det fine med dette, er vi kan teste ting og hvis det ikke fungerer, så fungerer det ikke. Men først og fremst ønsker vi å satse på autentisitet.

Dices direktestrøm kan du se i opptak i videoen under:

 

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse