Microsoft: - Xbox One har bra nok spill i høst.
Crackdown 3 står ikke på Xbox One-menyen i høst.

Annonse


Microsoft: – Xbox One har bra nok spill i høst

Xbox One-plattformen har i lang tid fått kritikk for å ha få eksklusive spill – noe Microsoft har store planer om å endre – men i høst er ikke selskapet bekymret over ikke å ha flere storspill på menyen.

“Forza Horizon 4” er faktisk det eneste, mens konkurrenten Sony kan skilte med blant annet “Spider-Man”. Vår anmeldelse av sistnevnte kommer denne uken.

En haug med storspill

Aaron Greenberg, i ledergruppen til Xbox, sier i et intervju med GamesIndustry.biz at Xbox One-spillerne har nok av spill å se frem til i høst, og at de dermed ikke vil savne eksklusive titler.

– Vi lanserer Forza Horizon 4 tidlig oktober før det tar helt av. Derfor trenger vi ikke Crackdown eller noen andre av våre titler i dette vinduet. Vi planlegger å lansere det i februar, og etter det skal vi lansere Ori and the Will of the Wisps. Vi kommer til å ha en stødig frekvens gjennom året, men det er mer enn nok denne sesongen. Det er derfor vi jobber så hardt med våre partnere om å vise frem spillene deres. Jeg kan ikke huske en sesong som har flere AAA-spill enn denne, sier han til nettstedet.

Annonse


Greenberg har et poeng når det kommer til storspill denne høsten. Før året er omme slippes titler som “Shadow of the Tomb Raider”, “Red Dead Redemption 2”, “Assassin’s Creed Odyssey”, “Battlefield V”, “Call of Duty: Black Ops 4”, “Just Cause 4” og “Fallout 76”.

Annonse:

Kan være lurt

Xbox One-spillere er trolig skuffet over mangelen på eksklusive lanseringer denne høsten, men det er mulig at Microsoft ønsker å unngå at for eksempel “Crackdown 3” forsvinner i mengden med storspill – som “Titanfall 2” – og da er det lurt å slippe spille en stund senere.

Hva syns du? Er det greit at “Forza Horizon 4” er det eneste eksklusive storspillet til Xbox One denne høsten med tanke på de andre lanseringens om skjer i høst?

 

Kilde:
GamesIndustry

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse