Derfor får ikke alle Nintendo Switch-spillene skylagring-
Ikke alle Switch-spillene har støtte for skylagring.

Annonse


Derfor får ikke alle Nintendo Switch-spillene skylagring

I høst lanserer Nintendo en abonnementsløsning for Switch-spillerne som nå må betale for å spille over nett. Abonnementet inkluderer også skylagring, men nå viser det seg at ikke alle spillene vil støtte dette.

Flere spill kan ikke lagre i skyen

Det var Game Informer som først brakte lys over nyheten, som Nintendo senere har bekreftet. I spill som “Splatoon ” og “Pokémon Let’s Go Eevee & Pikachu” vil man ikke kunne lagre spilldata i skyen. Det gjelder også tredjepartsspillene “Dark Souls Remastered”, “Dead Cells”, “FIFA 19” og “NBA 2K19”.

Som Game Informer påpeker, støtter de fire sistnevnte skylagring på både Xbox One og PlayStation 4.

Annonse:

– Rettferdig spill

I en uttalelse forklarer Nintendo hvorfor spillene ikke har støtte for skylagring. Det handler blant annet om å forhindre juks.

Annonse


– De aller fleste Nintendo Switch-spille vil støtte skylagring. Likevel er det enkelte spill der denne funksjonen for eksempel gjør det mulig å få tilbake ting som er blitt gitt bort til en annen spiller, eller å gå tilbake til en høyere rangering som var tapt i flerspilleren. For å sikre rettferdig spill, er ikke skylagring tilgjengelig i slike spill. For å sørge for at skylagring ikke kan brukes urettferdig i rangeringen i flerspillerspill, er ikke det tilgjengelig i “Splatoon 2”, sier det japanske spillselskapet overfor Game Informer.

Hva tenker du Nintendos avgjørelse?

 

Kilde:
Game Informer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse