Razer Phone 2 har tilsynelatende Snapdragon 845
Benchmarkresultater tyder på at Razer Phone blir utstyrt med Snapdragon 845.

Annonse


Razer Phone 2 blir blant de kraftigste smarttelefonene på markedet

Spillutstyrselskapet Razer har allerede bekreftet gamertelefonen Razer Phone 2 er under utvikling, og nå ser det ut til at benchmarkresultater har lekket på nett.

Geekbench

Testen ble oppdaget på den populære Geekbench-plattformen hvor det går frem at telefonen er utstyrt med Snapdragon 845 og 8 GB RAM.

Med det aller siste Qualcomm-brikkesettet betyr det at denne telefonen blir blant de kraftigste telefonene på markedet. Mengden RAM gjør at den tilhører en eksklusiv gruppe smarttelefoner – ei gruppe der man blant annet finner telefoner som OnePlus 6 og Samsung Galaxy Note 9.

Annonse


Ikke med Android 9 Pie?

Ryktene skal ha det til at telefonen lanseres like etter at Android 9 Pie blir lansert i oktober. Til tross for dette peker benchmarkresultatene i retning av at telefonen blir sluppet med Android 8.1 Oreo. Sannsynligvis vil en oppdatering til Android 9 Pie komme kort tid etter lansering.

Razer har ikke noen bekreftet lanseringsdato for telefonen, men den første Razer-telefonen ble sluppet i november 2017 – en lansering en gang i november i år er derfor temmelig sannsynlig.

Kilde:

mysmartprice

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse