Det ser ut til at Samsung ikke vil inkorporere noen busslomme i sine fremtidige telefoner.

Annonse


Galaxy S10 med busslomme? Slik vil Samsung gjøre topptelefonen deres rammeløs

Spekulasjonene rundt utseendet til den neste telefonen i Samsungs Galaxy S-serie har allerede begynt å svirre – spesielt nå når et nytt designpatent har dukket på Internett.

Har ikke slengt seg på busslommetrenden

Enn så lenge har Samsung ikke slengt seg på busslommetrenden startet av Apple med deres iPhone X. Den koreanske teknologigiganten ser heller ikke ut til å gå for samme løsning som Apple når selskapet en gang lanserer deres Galaxy S10-telefon.

I stedet ser det ut til at Samsung skal benytte seg av hull og sporer for plassere sensorene sine. Følgelig blir hele telefonens front en Super-AMOLED-skjerm.

Annonse


Displayet omslutter knappene på telefonen

Illustrasjonen i det øverste bildet over viser at edge-displayet strekker seg så langt ned på siden at det omslutter av- og påknappen. Videre går det også frem at selfie-kamera og sensorer er lagt inn i hull i skjermen. Samsung har også klart å klemme inn ei tynn høyttalerstripe øverst på telefonen.

Med tanke på at Samsung skuffet stort med deres Galaxy S9-telefon, kan dette være det som skal til for at Samsung igjen tar tronen som topptelefon.

Kilde:
GalaxyClub

Virker dette konseptet interessant? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse