Sennheiser lover bedre komfort etter vår test
GSP 550 lanseres på tampen av oktober.

Annonse


Sennheiser lover bedre komfort etter vår test

Vi testet i mai GSP 600, og syntes surround-lyden og HiFi-kvaliteten var den beste vi hadde hørt fra et spill-hodesett, men det et problem med 600: de er ikke komfortable nok.

Et nytt medlem i GSP-serien

Det finnes justeringsmuligheter, blant annet med en bøyle på topp, men vi fikk det liksom aldri til å sitte helt som vi ønsket, og grunnet vekten er det lett at de sklir etter at vi endelig har klart å finjustere.

Problemet er kanskje løst i lillebror, GSP 550, som Sennheiser nettopp har informert er på vei (uthevingen er vår):

“Sennheiser utvider gaming-utvalget sitt og lanserer GSP 550, hodetelefoner med 7.1 Dolby surroundlyd. GSP 550 er åpne akustiske hodetelefoner for PC-gaming, som i tillegg til surroundlyden har fått en enda bedre mikrofon og komfort.”

Annonse


GSP 550 lanseres på tampen av oktober til 2 250 kroner. GSP 600 koster nå rundt 2000 kroner.

Åpen løsning

“Den åpne løsningen gir balanse mellom klar lyd og bedre respons på lave frekvenser som bidrar til ekstra spenning underveis i spillingen, mens Dolby 7.1 surroundlyd gir et ekspandert lydbilde. Høyttalerne inne i hodetelefonene er plassert spesielt for at lyden skal gå rett inn i ørene til den som bruker dem.”

I stedet for en kontrollenhet med skjerm som storebror 600 har, er 550 utstyrt med en dongel i kombinasjon med programvare:

– Takket være surround-dongelen gjør GSP 550 det enklere for gamere å tilpasse lyden via PC-programmet vårt, for å få lyden akkurat slik man ønsker selv. Vi vet at det for dedikerte gamere er avgjørende med superraske og intuitive kontrollknapper. Derfor har vi laget et strømlinjeformet brukergrensesnitt, som for eksempel lar deg bytte mellom stereo og surroundlyd med bare ett klikk, sier Andreas Jessen, Head of Product Management Gaming i Sennheiser Communication A/S.

Mikrofon og komfort

“GSP 550 har ergonomisk design og kan tilpasses hver enkelt, blant annet med et justerbart punkt på bøylen som gjør det mulig å justere hodetelefonen til ulike hodestørrelser. De har også et to-akset hengselssystem og pustende tekstil på putene som sørger for at de sitter komfortabelt på hodet, selv gjennom lange spilløkter. Mikrofonen på hodetelefonene har kringkastingskvalitet og kan også justeres via dataprogrammet som følger med for å bestemme hvor mye man hører sin egen stemme.”

 

Kilde:
Sennheiser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse