Hopp til navigasjon Hopp til innhold
De første bildene av Teslas version 9-oppdatering er ute på nett. (Ill.: Tesla)

Se de første bildene: Slik blir Tesla version 9

Nå går de for unifisering mellom bilene.

I høst ventes en storoppdatering til Tesla-bilenes programvare da det er duket for versjon 9, bare kalt version 9. Version kom for øvrig i 2016.

Se bildene

Jason Hughes har fått tilgang på den kommende programvaren og har delt bilder av oppdateringen på Twitter. I bildeserien, som du kan se under, trekker Hughes frem noen av nyhetene i version 9. For eksempel er brukergrensesnittet for Model S og X tilsvarende Model 3. Det betyr at appmenyen er fjernet og at navigasjonsmenyen alltid er synlig. Alt i alt fører det til en mer enhetlig opplevelse på tvers av Teslas biler.

Overfor Electrek sier Hughes at dette er en tidlig versjon av programvaren Tesla sendte ut til enkelte biler forrige uke, noe som betyr at det kan bli gjort endringer før fullversjonen slippes senere i år.

 

Kilde.
Electrek

Stikkord: Bil, tesla