Se de første bildene: Slik blir Tesla version 9.
De første bildene av Teslas version 9-oppdatering er ute på nett.

Annonse


Se de første bildene: Slik blir Tesla version 9

I høst ventes en storoppdatering til Tesla-bilenes programvare da det er duket for versjon 9, bare kalt version 9. Version kom for øvrig i 2016.

Se bildene

Jason Hughes har fått tilgang på den kommende programvaren og har delt bilder av oppdateringen på Twitter. I bildeserien, som du kan se under, trekker Hughes frem noen av nyhetene i version 9. For eksempel er brukergrensesnittet for Model S og X tilsvarende Model 3. Det betyr at appmenyen er fjernet og at navigasjonsmenyen alltid er synlig. Alt i alt fører det til en mer enhetlig opplevelse på tvers av Teslas biler.

Overfor Electrek sier Hughes at dette er en tidlig versjon av programvaren Tesla sendte ut til enkelte biler forrige uke, noe som betyr at det kan bli gjort endringer før fullversjonen slippes senere i år.

Annonse


 

Kilde.
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse