Nå kan du reservere BMWs første elektriske SUV.
Nordmenn er i først i køen for å reservere BMW iX3.

Annonse


Nå kan nordmenn reservere BMWs første elektriske SUV

Samme dag som Mercedes skal avduke elbilen EQC, åpner konkurrenten BMW opp forhåndssalget av den elektriske SUV-en iX3. Det var Tek.no som først omtalte saken i Norge.

15 000 kroner for å reservere

“Ved å foreta en reservasjon har du sikret deg plass på venteliste innenfor din region og hos den spesifiserte BMW-forhandleren når bilen er satt i produksjon og BMW offisielt lar kundene levere formell bestilling på kjøretøyet og inngå en kjøpekontrakt”, skriver BMW Norge i vilkårene som du kan lese her.

Her opplyses det blant annet at kundene ikke vil motta et bestemt prioriteringsnummer og at faktisk leveringstid kan påvirkes av ting som fabrikkens tildeling av leveranser til markeder, særskilte konfigurasjoner og leveringsområde.

Prisen for en plass i køen er på 15 000 kroner. En interessant detalj er at enkelte BMW-forhandlere lar kundene betale med Vipps.

Annonse


– Det er utrolig spennende at vi sammen med BMW moderniserer bilbransjen og forenkler kundereisen. Samtidig viser vi hvor store muligheter som ligger i betaling med Vipps, og BMW setter en ny standard for hvordan man sikrer seg fremtidens bil, sier Vipps-sjef Rune Garborg, i en felles pressemelding fra BMW Norge og Vipps.

Fikk du sett den?

Denne uken er BMWs elektriske SUV på besøk i Norge

Forventes i 2020

Hva gjelder spesifikasjoner, har modellen en effekt på 270 hestekrefter. BMW opplyser at batteriet har en nettoeffekt på 70 kWt som bilen en rekkevidde på 400 kilometer basert på den nye WLTP-kjøresyklusen (Worldwide Light Vehicle Test Procedure).

Batteriet er klar for hurtiglading på 150 kWt, noe som ifølge BMW betyr en ladetid på 30 minutter.

BMW forventer å lansere iX3 i 2020.

 

Kilde:
BMW Norge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse