Valve: - Vi er klare til å satse på spill igjen.
A Valley of Gods er et av de kommende spillene til Valve.

Annonse


Valve: – Vi er klare til å satse på spill igjen

28. november lanseres Valves første spill på fem år. Da kommer kortspillet “Artifact” til Mac, Linux og Windows. Valve lover at det kommer mer.

Klare for å satse

I et intervju med IGN sier Jeep Barnett, “Artifact”-utvikler, at de er klare for å satse på spill igjen. Han forteller at Valve har gjort mye arbeid bak kulissene de seneste år og at de nå retter litt av fokuset mot spillutvikling.

– Nå er vi, som et selskap, klare for å investere og fokusere mer på spill igjen. Svaret på “dere sitter bare på rumpa, sitter på en pengehaug, svømmer rundt i hvelvet med penger” er å ikke gjøre det. Det er å levere en drøss med høykvalitetsspill som viser at vi jobber hardt, sier Barnett til IGN.

Kjøpte spillselskap

Ifølge utvikleren kan man forvente å se mer fra Valve de kommende årene, men han går ikke inn på detaljer om hva det jobbes med. Etter “Artifact” kommer “A Valley of Gods” som utvikles av Campo Santo – selskapet bak kritikerroste “Firewatch”.

Annonse


Valve kjøpte nemlig opp Campo Santo i april i år.

Hva håper du Valve skal lansere de kommende årene? La “Half-Life 3”-ryktene komme …

 

Kilde.
IGN

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse