Sony-sjef mener spillerne ikke trenger kryssplattform fordi "PlayStation er best".
Sony uttalelser seg på nytt om kryssplattformspilling.

Annonse


Sony-sjef mener spillerne ikke trenger kryssplattform fordi “PlayStation er best”

Sony er blitt kritisert fra flere hold etter de som eneste konsollprodusent nekter for kryssplattform mellom konsollene. Ferske uttalelser fra Sony-topp Kenichiro Yoshida gir inntrykk av at PlayStation-produsenten ikke har noen planer om å endre mening.

– Beste plassen å spille

Under et intervju med The Independent i forbindelse med IFA-messen i Berlin, sa Yoshida at de ikke trenger kryssplattform fordi PlayStation er best.

– Når det gjelder kryssplattform, har vi alltid sett på det slik at PlayStation er den beste plassen å spille. Jeg tror at Fortnite sammen med PlayStation 4 gir den beste opplevelsen for spillere, det er hva vi tror, sier han til The Independent og legger til:

– Men vi har faktisk åpnet for kryssplattform for enkelte spill med PC og noen andre, så vi avgjør basert på hva som gir den beste brukeropplevelsen. Det er slik vi ser på kryssplattform.

Annonse


Eneste som ikke støtter

Det spørs om de nylige uttalelsene faller i smak hos spillerne som allerede er kritiske til Sonys nei til kryssplattform. Selv om det er naturlig for selskapene å mene at deres plattform gir best opplevelse, kommer dette ikke i veien for Nintendo og Microsoft som støtter kryssplattform i flere spill.

Foruten misnøye fra spillerne kan Sonys kryssplattformnekt trolig straffe seg fra annet hold. I midten av august sa Bethesdas Pete Hines at spillet “The Elder Scrolls: Legends” ikke blir tilgjengelig på plattformer som ikke støtter spilling med andre plattformer.

I juni uttalte tidligere President for Sony Online Entertainment, John Smedley, at det for Sonys del handler om penger.

Hva syns du om Sonys ferske uttalelse om hvorfor de sier nei til kryssplattform?

 

Kilde:
The Independent

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse