Det kan hende du har fått norsk Google Assistant
Enkelte norske brukere har fått Google Assistant på norsk.

Annonse


Det kan hende du har fått norsk Google Assistant

Google meldte i mars at Google Assistant snart skulle bli norsk. Og vi er nærme.

Har du beta-en?

For enkelte har allerede fått norsk Google Assistant, og appen lister opp norsk som støttet språk. Greia er at appen ikke er å finne i norske Apple App Store, og valget er heller ikke tilgjengelig i Android-versjonen eller iOS-utgaven, om man har en ekstra iTunes-konto med engelsk adresse. Vi prøvde også iPad-appen med norsk VPN, men intet norsk språkvalgt er å finne.

Konklusjonen er derfor at enkelte av dere er trukket ut til å beta-teste, og det er ikke nødvendigvis slik at dere har blitt varslet. Derfor er det verdt å prøve, men husk at du må laste ned fra amerikanske App Store.

Asssistant ble lanser i Sverige for noen uker siden, så vi snakker lansering om kort tid.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse