Huaweis første smarthøyttaler har noe konkurrentene ikke har.
Ai Cube er en smarthæyttaler, 4G-ruter, trådløs ruter med Alexa integrert.

Annonse


Huaweis første smarthøyttaler har noe konkurrentene ikke har

I tillegg til Kirin 980-brikken, hadde Huawei mer på lager under årets IFA-show. På menyen stod også Huawei AI Cube, selskapets første smarthøyttaler.

Dette har ikke de andre

På den ene siden er den lik de fleste smarthøyttalere på markedet, Huawei har gått for Amazon Alexa, men den har også noen unike funksjoner: AI Cube er også en trådløs og 4G-ruter.

Høyttaleren har SIM-kortplass slik at man kan bruke den som en ruter for mobilt bredbånd, og i tillegg en ethernet-kontakt slik at den også fungerer som trådløs ruter.

“Designet minner mye om Google sin smartassistent. Toppen er av hardplast og knappene gir god respons på trykk. Bunnen, der høyttaleren er, er dekket av et tynt stoff og avrunder designet på en god måte. Følgelig vil AI Cube ikke se fremmed ut på bordet i stua”, sier ITavisens IFA-utsendte, Andreas Foxen Halvorsen, om designet.

Annonse


Størrelsesmessig er den 21,8 centimeter høy, måler 11,6 centimeter i diameter og veier 900 gram.

– Demonstrerer vår forpliktelse

– Som en industrileder er Huawei forpliktet til å levere sømløs sammenkobling og smarte, oppkoblede opplevelser. Derfor har Huawei styrket verdien på sin produktportefølje og øker utvalget av produkter med AI-teknologi, og AI Cube er det nyeste på den fronten. Huawei AI Cube har mange funksjoner som demonstrerer Huaweis forpliktelse til å innovere og samarbeide. Ved å kombinere Huaweis telekommunikasjonsteknologi med Amazon Alexa, er AI Cube et godt produkt som vil friste kundene, sier Richard Yu i en pressemelding.

https://www.instagram.com/p/BnJRKC0gt33/?taken-by=itavisen.no

Huawei forteller til The Verge at AI Cube blir tilgjengelig i Europa rundt juletider, men ønsker ikke å snakke om pris på nåværende tidspunkt.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse