Sonys nye hodetelefoner har fire ganger bedre støykansellering.
Sony lanserer nye støykansellerende hodetelefoner.

Annonse


Sony sier de nye hodetelefonene har fire ganger bedre støykansellering

I dag annonserte Sony en ny modell i den kritikerroste hodetelefonserien WH-1000X. 1000XM3 er navnet på den tredje generasjonen med støykanselleringsflaggskip fra den japanske produsenten.

Bedre støykansellering og USB-C

Den største nyheten ved årets lansering er en ny brikke for støykansellering, kalt QN1, som Sony hevder gir fire ganger bedre støykansellering enn forrige generasjon. WH-1000XM3 skal være enda bedre til å blokkere ut lyder fra ting som t-banen eller fly.

“Den nye modellen er utstyrt med Sonys markedsledende støykanselleringsteknologi som i tillegg har blitt kraftig oppgradert, takket være den nye HD Noise Cancelling Processor QN1 som gir om lag fire ganger så god ytelse. I tillegg til å dempe lavspekterlyd som blant annet bakgrunnsstøy om bord i fly, sørger den nye komponenten også for å fjerne høyspekterlyd som gatestøy og samtaler. Videre sørger den innebygde høykvalitetsforsterkeren til QN1-prosessoreren for at også lydkvaliteten med WH-1000XM3 heves ytterligere et nivå”, skriver Sony i en pressemelding.

En annen, kjærkommen nyhet er USB-C-kontakt. Det gjør at man slipper å drasse på flere typer kabler når man er på reise og det åpner også opp for hurtiglading. Ifølge Sony holder ti minutter lading til fire timer bruk.

Annonse


Designmessig er det flere likheter med de tidligere utgavene, men tredjegenerasjon er blant annet lettere og noe mindre.

Vi testet Sony 1000X:

Tre til side, Bose og Sennheiser: En ny støykonge er kåret

Støtter sveipegester

Ellers er det mange likheter med de to foregående modellene i Sonys toppserie. Blant annet støtter hodetelefonene sveipegester på den høyre øreklokken. Man kan også legge hånden over øreklokken for å lytte til omgivelsene.

Vi har ennå ikke fått opplyst norsk pris og lansering, men Engadget melder at de dukker opp i amerikanske butikker i september til 350 dollar. Vi forventer at den norske lanseringen ikke skjer så lenge etter det.

 

Kilde.
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse