Nå er den offisiell: Her er Sony Xperia XZ3 med OLED-skjerm.
Her er Sony Xperia XZ3.

Annonse


Nå er den offisiell: Her er Sony Xperia XZ3 med OLED-skjerm

Nå er det ikke lenge før Sony skal introdusere toppmodellen Xperia XZ3. Det ventes å skje under IFA-messen som offisielt sparkes i gang i morgen.

Xperia XZ3

Oppdatert med offisiell informasjon:

  • Skjerm: 6-tommer med OLED-panel. 2880 x 1440 piksler. Bygget på Bravia OLED TV-teknologi.
  • Android 9, Snapdragon 845, 64 GB lagring – støtte for minnekort – 4 GB minne, 3300 mAh-batteri.
  • Blir tilgjengelig i Black, White Silver, Forest Green og Bordeaux Red.
  • Nytt brukergrensesnitt kalt Side sense. Bruker kunstig intelligens for å gjøre det enklere å bruke telefonen med én hånd. Man kan dobbelttrykke hvor som helst på en av sidene for å få opp appmenyen. AI-en vil også foreslå apper basert på tid på døgnet, plassering og bruksmønstre.
  • Hovedkameraet er på 19,2 megapiksler. Ny funksjon kalt “Smart Launch” er AI-drevet og klargjør kameraet så fort man holder enheten i landskapsmodus.
  • Frontkameraet er på 13,2 megapiksler.
  • Vann- og støvbestandig.
  • Tilgjengelig fra slutten av september.

I videovinduet under kan du følge Sonys IFA-show direkte:

Annonse


Fra originalsak:

I forkant av annonseringen har tyske WinFuture delt mer informasjon om den kommende Xperia-modellen. Fra tidligere er det kjent at den blir tilgjengelig i fire farger med et design som er forholdsvis, men ikke helt, lik XZ2 og den vil ha én kamerasensor på baksiden.

Kamerasensoren blir ikke av typen Sony avduket tidligere i år med en oppløsning på 48 megapiksler. Lanseringen av den er fortsatt et stykke unna. I stedet melder WinFuture at XZ3 har en sensor på 19 megapiksler på baksiden, mens det på forsiden sitter et selvfotokamera på 13 megapiksler. Fingersensoren er for øvrig plassert nedenfor hovedkameraet bakpå enheten.

Sony Xperia XZ3 har én kamerasensor på baksiden.
Sony Xperia XZ3 har én kamerasensor på baksiden.

Dropper busslomme

Sony har ikke gått for designet med mobilhakk som Apple, Huawei og flere andre, og ved første øyekast har Xperia XZ3 likheter med de nyeste i Galaxy S-serien til Samsung. Det vil si en kurvet skjerm med smale rammer på sidene og noe tykkere ovenfor og under. Disse rammene er dog ikke like smale som for eksempel Galaxy Note 9.

Ellers drives mobilen av Qualcomms Snapdragon 845-brikke, 64 GB lagring – minnekortstøtte er uvisst – og 4 GB minne. Batteriet er på 3300 mAh.

Den japanske mobilprodusenten er kjent for å være raske med å slippe Android-oppdateringer – og har forsøkt å forklare hvorfor noen ganger det tar litt ekstra tid – så det er ikke overraskende at Android 9.0 Pie er på plass.

Pris og lansering er ikke kjent, men vi regner med å vite mer denne uken.

 

Kilde:
WinFuture

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse