Logitech lanserer ny versjon av den ikoniske spillmusen G502.
Her er nye Logitech G502 HERO.

Annonse


Logitech lanserer ny versjon av den ikoniske spillmusen G502

Logitech er et av selskapene som er forbindelse med IFA-messen i Berlin. Denne uken annonserer tilbehørselskapet en oppdatert utgave av den ikoniske spillmusen G502.

Kommer i oktober

I en pressemelding kunngjør Logitech at den nye utgaven av G502 har selskapets nyeste HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K-sensor. 11 programmerbare knapper, 5 valgfrie vekter og Lightsync RGB-teknologi.

«Den originale G502 er en favoritt blant fans, men sensorteknologien har utviklet seg på en utrolig måte siden den ble lansert. Ved å legge til HERO 16K i G502 blir den enda mer utrolig, og vi er overbevist om at folk kommer til å elske det», sier Ujesh Desai, konsernsjef og daglig leder for Logitech Gaming, i pressemeldingen.

Logitech opplyser at nye G502 HERO lanseres i norske butikker i oktober og har en veiledende pris på 999 kroner. G502 er ikke den eneste spillmusen Logitech slipper i høst, tidligere denne måneden avduket selskapet G Pro Wireless Gaming Mouse.

Annonse


Nye Logitech G502 er tro til det originale designet.
Nye Logitech G502 er tro til det originale designet. (Ill.: Logitech)
Logitech G502 kan tilpasses på flere måter.
Logitech G502 kan tilpasses på flere måter. (Ill.: Logitech)

Dette sier Logitech om G502 HERO:

“Logitech G502 HERO inkluderer den ultimate sensoren for hastighet, nøyaktighet og respons, nemlig Logitech Gs bransjeledende HERO 16K-sensor, som er den beste og mest effektive spillsensoren Logitech noensinne har laget. Med helt ny optikk og en oppdatert sporingsalgoritme som leverer ultrapresis sporing uten akselerasjon, utjevning eller filtrering i hele DPI-området, er Logitech Gs revolusjonerende HERO 16K-sensor i stand til å overstige 400 IPS og levere 16 000 DPI-sporing med pikselpresis nøyaktighet.

Alle egenskaper ved Logitech G502 HERO ble designet for å tilpasse seg forskjellige spillestiler. Musen har 11 knapper som er programmerbare via Logitech Gaming Software (LGS), som lar deg konfigurere kommandoer og makroer, et justerbart vektsystem med fem vektmoduler på 3,6 g, og to moduser for hyperrulling. Belysning kan tilpasses med rundt 16,8 millioner farger ved hjelp av Logitech Gs LIGHTSYNC RGB-teknologi. Integrert minne lagrer opptil fem profiler, slik at du kan ta med deg de tilpassede innstillingene dine.

Med samme ikoniske design som originalen, er Logitech G502 HERO den ultimate for komfort, med gummisidegrep og en oppdatert flettet kabel for optimal følsomhet og ytelse under lange spilleøkter. Musens oppgraderte mekaniske knapp, utviklet i samarbeid med Omron, leverer ekstrem ytelse og har en slitestyrke på 50 millioner klikk. Vekten og balansen til Logitech G502 HERO kan justeres basert på plasseringen til de justerbare vektmodulene.”

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse