iPhone Xs Max vil kanskje koste over 14 000 kroner
9to5mac har lekket de to nye iPhone-modellene. De heter begge XS, men leveres i to forskjellige størrelser og den største heter Xs Max.

Annonse


Dette er iPhone XS og Apple Watch 4

9to5mac har avslørt iPhone XS og Apple Watch 4 drøye to uker før pressekonferansen 12. september.

Oppdatert, 23:22:

Hvordan fikk 9to5mac til dette? Trolig ved å hente bildene fra en av Apples test video-strømmer fra lunsjtider i dag amerikansk tid:

Annonse


iPhone XS er navnet på begge modellene

Det lekker alltid før Apples pressekonferanser for tiden, men som regel er det snakk om dummies basert på lekkede tekniske spesifikasjoner – ikke denne gang.

9to5mac har nemlig fått tak i bildet av iPhone XS 5,8″ og 6,5″. Det stemmer: begge blir kalt XS, men leveres i to forskjellige størrelser.

Begge modellene vil kunne leveres i gull-farge. Vi har hørt fra andre kilder at 6,1″-modellen kanskje ikke skal vises frem før i oktober, men 9to5mac hevder at også denne blir avslørt 12. september.

Apple Watch 4

Også var det Apples nye klokke da, som det allerede er lekket får større panel og mindre ramme, så er også tilfellet som vi kan se nå som 9to5mac har lekket produktet:

Dette er nye Apple Watch. Den skal visstnok vises frem 12. september som de nye iPhone-modellene.
Dette er nye Apple Watch. Den skal visstnok vises frem 12. september som de nye iPhone-modellene. (Ill.: 9to5mac/Faksimile)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse