Acer skal lansere utrolig PC med to Intel Xeon-brikker.
Acer Predator X bør dekke kravene til de fleste.

Annonse


Acers vanvittige PC har plass til to Intel Xeon-brikker og Nvidia Quadro RTX-kort

Offisielt starter ikke den årlige IFA-messen i Berlin før i morgen, men flere selskapet har tyvstartet showet. Blant dem er Acer som i tillegg til en vanvittig spilltrone av en spillstol, også viser frem en ekstrem spill-PC.

Har plass til Intel Xeon- og Quadro RTX-kort

Vi skriver spill-PC selv om Predator X ikke nødvendigvis er myntet på spillerne, men Acer bruker som regel Predator-navnet på sine spillfokuserte produkter.

Under IFA får pressen og de andre gjestene kun en smakebit på den kraftige PC-en som ikke lanseres før senere. På utsiden ser Predator X som andre PC-er i Acers spillserie, her går det i store griller , vifter og godt med LED-belysning.

Det på innsiden er nok mer interessant for her sitter det ikke bare én, men to av Intels kraftige Xeon 8180-prosessorer. I tillegg er det plass til opptil 12 ECC DIMM-minnekort. PC-en har også plass til to Nvidia Quadro RTX 8000.

Annonse


Under IFA 2018 viser Acer frem PC-beistet Predator X.
Under IFA 2018 viser Acer frem PC-beistet Predator X. (Ill.: Acer)

For personer som trenger ekstra mye kraft

Så hvem er Predator X for? Acer sier til The Verge at den er rettet mot dem som driver med mye redigering, spillutvikling eller personer som rett og slett trenger mye kraft. Selskapet nevner også spillstrømmere som ofte er avhengig av å kjøre kraftig strømmeprogramvare ved siden av krevende spill.

Hva med pris og lansering? Acer sier at den kommer i vinter, men prisen snakker de ikke om enn så lenge. Med to Xeon 8180-prosessorer, to Quadro RTX 8000-kort og 12 ECC RDIMM-brikker på 16 GB, kan man bare forestille seg hva utsalgsprisen blir.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse