I dag får Sbanken Apple Pay
Sbanken ruller endelig ut Apple Pay idag for sine norske kunder etter en lang ventetid i sommer.

Annonse


I dag får Sbanken Apple Pay

Vi var de første som i mai kunne avsløre at Apple Pay endelig var underveis.

Oppdatert, 07:30:

Grytidlig i dag tidlig skal flere hundre allerede ha aktivert Apple Pay mot Sbanken.

Klart i dag

Nå er det endelig Sbanken sin tur, som samtidig melder i pressemeldingen at interessen har vært “enorm” og at tjenesten nå er lansert.

Annonse
– Tusenvis står på vår Apple Pay-venteliste. Vi har aldri sett en slik entusiasme for en tjeneste hos Sbanken noen gang. Nordmenn ønsker helt klart valgfrihet til selv å bestemme hvordan de skal betale. Vi er glad for å gi dem valgfriheten, sier Magnar Øyhovden, daglig leder i Sbanken.

Fokus på sikkerhet

Sbanken forklarer:

“Sikkerhet og beskyttelse av personlig informasjon er kjernen i Apple Pay. Når du bruker et bankkort med Apple Pay lagres ditt kortnummer verken på dingsen du benytter eller Apples servere. I stedet blir et unikt kontonummer for din enhet laget, kryptert og lagret sikkert i det såkalte «Secure element» på enheten. Hver betalingstransaksjon blir autorisert med en unik, dynamisk engangssikkerhetskode.”

Apple Pay krever iPhone SE, iPhone 6 og nyere, Apple Watch fra første modell og iPad fra modell mini 3, Air 2, iPad femte generasjon og iPad Pro første generasjon.

“Netthandel via apper og nettsteder som godtar Apple Pay gjøres enkelt med fingertrykk med Touch-ID. Du slipper også å fylle ut kronglete nettskjema eller hver gang oppgi din leveringsadresse.”

“Betaling for varer og tjenester i apper eller Safari fungerer med iPhone 6 og nyere, iPhone SE, iPad Pro, iPad Air 2 samt iPad mini 3 og nyere. Du kan også benytte Apple Pay i Safari på Mac-er lansert etter 2012 med macOS Sierra og bekrefte betalingen med iPhone 6 eller nyere, Apple Watch eller med Touch-ID på den nye MacBook Pro”, forklarer banken.

 

Kilder:
Sbanken pressemelding
Sbanken

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse