- Tesla ligger an til å sette en utrolig salgsrekord.
Tesla produserer elbiler som aldri før.

Annonse


– Tesla ligger an til å sette en utrolig salgsrekord

Om en drøy måned er årets tredje kvartal og det er duket for opptelling. Mange øyne vil rettes mot Tesla – som ligger an til å ha et innholdsrikt kvartal – og bilprodusentens leverings- og produksjonstall.

Ifølge Electrek har Tesla et formidabelt kvartal.

Mest elbiler produsert i løpet av et kvartal

Nettstedet har vært i kontakt med en kilde, den omtales som troverdig, som sier at Tesla ligger an til å sette en utrolig produksjonsrekord det inneværende kvartalet.

Hvis det nåværende tempoet fortsetter, vil Tesla produsere 70 000 biler i løpet av kvartalet som avsluttes 30. september. Det er ikke bare ny rekord for Tesla, men er også det høyeste antallet elbiler fra én produsent i løpet av et kvartal.

Annonse


I det foregående kvartalet produserte Tesla 53 339 elbiler, som var ny rekord for selskapet.

Hva med Model 3?

Gode tall til tross, ifølge Electrek ligger Tesla stadig bak Model 3-målet. Nettstedets kilder sier at det så langt det inneværende kvartalet er produsert i underkant av 30 000 Model 3. Hvis tempoet holder seg på samme nivå, vil produksjonstallet ikke nå målet som er på mellom 50 000 og 55 000.

Electrek skriver at produksjonen av Model 3 varierer stort og at Tesla ikke har klart å opprettholde produksjonen på 5000 biler i uken. I stedet ligger det mellom 3500 og 4900 modeller i uken, melder bilsiden.

Så gjenstår det å se hva statusen er når Tesla legger frem tallene, noe som trolig vil skje tidlig oktober.

 

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse