Fikk du med deg denne "Cyberpunk 2077"-detaljen?
CD Projekt Red forklarer hvorfor fansen måtte vente på Cyberpunk 2077.

Annonse


Fikk du med deg denne “Cyberpunk 2077”-detaljen?

I går slapp CD Projekt Red en etterlengtet video fra det mystiske “Cyberpunk 2077”. Spillet fikk en kort trailer under Microsofts E3-show og ble vist frem bak lukkede dører for presse under samme arrangemen og Gamescom, men endelig har en lengre video blitt offentliggjort.

Skjult melding

Hvis du lurer på hvorfor det har tatt så lang tid, finner du faktisk svaret i den lange videoen som nå er offentliggjort. Siste snutt av demoen på Twitch inneholder nemlig en skjult melding.

Reddit-brukeren Divinus snappet opp meldingen og har transkribert den slik at den er mer tilgjengelig:

“Beklager at dere måtte vente så lenge.

Annonse


“Likte dere det dere så? For oss er det faktisk STORT å vise dere Cyberpunk 2077 for første gang, så fortell hva dere syns. Besøk gjerne vårt forum, Twitter, Facebook, Discord og fortell hva dere syns. Er spillet slik dere så for dere? Ser dere hva vi mente med “oppslukende” da vi snakket om at CP2077 er et FPP RPG (et rollespill i førstepersonsperspektiv journ. anm.) Hva syns dere om vår visjon for “cyberpunk om dagen”? Vi ønsker virkelig å vite”, starter beskjeden fra CD Projekt Red til tilhengerne.

Fikk du med deg denne?

Vi har sett Cyberpunk 2077-gameplay – dette er hva vi kan fortelle deg

Var ikke klare

Videre skriver spillutvikleren at de i lang tid har diskutert internt om hvorfor de viser spillklipp først nå etter at pressen fikk en sniktitt under E3 og Gamescom. CD Projekt Red skriver at resultatet fra diskusjonene alltid var at de ikke var klare for å vise frem spillet.

“Hvorfor? Fordi (for de fleste) det at når en utvikler viser frem spillet, betyr det at spillet vil se sånn og sånn ut, men slik er det ikke her. Cyberpunk 2077 er stadig under utvikling. Vi har en rekke designideer, mange mekanikker som testes, men vi vet ikke hva vi vil ende opp med ved lansering. Det gjør at det er en risiko å publisere videoer som dere akkurat så. Vi ønsker ikke at spillere skal si: “i den forrige videoen fungerte det våpenet annerledes”, eller “hvorfor endret dere grensesnittet?”, skriver utvikleren og legger til at de frykter at spillerne vil tro at videoen fra i går er resultatet på hvordan Cyberpunk 2077 vil se ut når det lanseres.

Takker for tålmodigheten

CD Projekt Red avslutter den skjulte meldingen med å si at det som gav dem selvtilliten til å vise frem spillet nå, var god tilbakemelding fra personer som er vant til å se spill i ulike deler av utviklingen.

“Så … dette er slik Cyberpunk 2077 ser ut i dag (eller rettere sagt så ut da vi gjorde opptak). Vi håper inderlig at dere likte det. Igjen, takk for deres tålmodighet og alle tankene dere har delt med oss”, avsluttes beskjeden.

Hva syns du om den første, ordentlige videoen fra “Cyberpunk 2077”?

 

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse