Oculus-skaperen: - Magic Leap leverer nesten ikke på noe av det som ble lovet.
Magic Leap vår stryk av Oculus-skaper Palmer Luckey.

Annonse


Oculus-skaperen: – Magic Leap leverer nesten ikke på noe av det som ble lovet

Palmer Luckey, skaperen av VR-selskapet Oculus som forlot skuta en stund etter at Facebook tok over, er ikke videre imponert over hva Magic Leap gjør med hodesettet ML1.

Ikke imponert

Magic Leap har i lang tid snakket varmt om sine planer for utvidet virkelighet, men det var ikke før inntil nylig at hodesettet ble avduket. Luckey legger ikke noe imellom når han skriver om det han har sett så langt.

“Den verste implementeringen av magnetisk sporing”, sier Oculus-skaperen om kontrolleren og operativsystemet omtaler han som “bare Android med noen egentilpassede ting”.

“Det nåværende brukergrensesnittet er mer eller mindre en Android Wear-meny som flyter foran deg”, skriver Luckey på sin personlige blogg i et innlegg kalt “Magic Leap is a Tragic Heap”.

Annonse


Palmer Luckey: – Jeg kunne ikke drive med kostymespill da jeg jobbet i Facebook.

– Mer som Hololens 1.1

Han konkluderer med at ML1 er mer som å regne med en Microsoft Hololens 1.1, fremfor en revolusjon og peker på at Magic Leap bruker samme lysfeltteknologi som andre selskaper har brukt i flere år nå.

“Produktet deres er greit nok, men det er ikke nærheten av å være som de hypet opp, og det har flere feil som hindrer det fra å bli et nyttig verktøy for utvikling av AR-apper […] Det er litt bedre enn Hololens på noen områder, litt dårligere på andre, og generelt et lite steg på det som var det beste av de beste for tre år siden”, skriver Luckey.

 

Kilde:
Palmer Luckey

Annonse