Norsk nettbutikk med iPhone XS Plus-tilbehør - den nye iPhone-modellen kommer ikke før i oktober
Den store tilbehørskjeden MyTrendyPhone lister opp iPhone XS og XS Plus i sin norske og internasjonale nettbutikk. Samtidig melder Kuo at 6,1-modellen ikke kan handles før i oktober.

Annonse


Norsk nettbutikk med iPhone XS Plus-tilbehør – den nye iPhone-modellen kommer ikke før i oktober

Vi er trolig kun tre uker unna Apples september-pressekonferanse der de skal avsløre minst to nye iPhone-modeller.

Billig-modellen skal ikke vises frem samtidig

Vi har siden tidlig i år rapportert ryktet om at det kommer tre modeller: en ny X, en X Plus og en billigere LCD-modell på 6,1″.

Nå melder Ming-Chi Kuo at årets billig-iPhone ikke lanseres samtidig med de to OLED-modellene, men i stedet kan handles i oktober, kanskje samtidig med nye iPad- og Mac-produkter.

X Plus dummy hands-on:

Annonse


Kommer samtidig med nye iPad-er i oktober?

Kuo mener også at det kommer en rekke nye 6,1 og 6,5″ iPhone-modeller, da visse marked vil få tilgang til modellene med støtte for to SIM-kort.

AirPod-deksel med trådløs lading og AirPower, Apples første ladematte, ventes neste måned sammen med de nye iPhone-mobilene.

Tilbehørsprodusentene er sikre

Mytrendyphone.no lister allerede opp et iPhone XS Plus-deksel med forventet levering om 15 til 18 dager og med merknaden “Kompatibilitet: iPhone XS Plus 6.5″ (2018)“.

Merk at Mytrendyphone sin informasjon samsvarer med dagens troverdige XS-kilde.

Nettbutikken går dog enda lenger, og melder følgende om XS Plus:

“iPhone XS Plus er en flott oppgradering av iPhone X, som har gjort en stor boom på markedet og vant hjertene våre med sin stilige design og enkle linjer som er utrolig komfortable i hånden. Apples 2018 flaggskip har samme design, men den kommer med kraftig ytelse, med nyere A12-prosessor og stadig forbedret iOS 12.”

“Selv om disse spesifikasjonene er fantastiske, er det fortsatt plass til nye oppgraderinger som du kan oppnå med praktisk tilbehør. MyTrendyPhone vet veldig godt hvor viktig det er for deg å kunne bruke din dyrebare mobiltelefon i enhver anledning uten ulempe eller frykt for skade som kan oppstå mens du bruker den. Når vi har det i bakhodet, har vi samlet en lang liste over pålitelige og nyttige produkter for å sikre at du og din trofaste assistent får det beste i markedet.”

Dette skriver de om iPhone XS:

“Budsjettetvennlige iPhone som Apple introduserte i september 2018 kommer med en stilig aluminiumsramme tett rundt den elegante kroppen i en av de kule trendy farger og skarp 6,1 tommers baseless LCD-skjermen på den nyeste generasjonen. Men det betyr ikke at du ikke skulle utstyre den med pålitelig beskyttelse.”

“Den nye high-performance A12 prosessor er 10% raskere enn forrige generasjon prosessor A11 og super-intelligent iOS 12 som gir en helt ny innsikt i både super-klar digital og ekstremt morsomt, verden, fortjener også et par nye følgesvenner som vil forbedre din opplevelse – for eksempel futuristiske VR-briller. Derfor er det viktig å finne iPhone sin nye beste venner fra første dag – så sjekk ut modellspesifikt iPhone XS-tilbehør.”

Kjeden mener altså at 6,1 billig-modellen heter XS og får støtte for VR-briller. Det er første gang vi hører dette ryktet, samtidig som det er spesielt at de er så spesifikke med ytelsesforbedringen (10 prosent).

Kuo har for øvrig ikke trua på Apple Pencil-støtte, og mener at samtlige modeller, også den rimeligste, blir utstyrt med Apple A12:

Så mye kjappere blir nye iPhone, men vi har også trua på bedre batterilevetid

 

Kilder:
9to5mac
Mytrendyphone

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse