Her er det første bildet av elbilen til Mercedes.
Mercedes EQC avdukes neste uke.

Annonse


Her er det første bildet av elbilen til Mercedes

Tyske Mercedes-Benz har i flere år vist frem konseptbilder av den kommende elektriske SUV-en EQC, nå nærmer det seg full avduking av modellen.

Endrer designet

Det vil skje neste uke, nærmere bestemt tirsdag 4. september, men før den tid slipper bilprodusenten et “teaser-“bilde av EQC. En kort videosnutt viser det som er den første designdetaljen fra produksjonsmodellen, og avslører at elbilen ikke får den futuristiske fronten fra Mercedes’ konsepter.

Lysstripen øverst er fremdeles på plass, men resten av fronten er byttet ut med en grill. Som ikke nødvendigvis gir meningen på en elbil, men som muligens vil tiltrekke flere kjøpere som er vant til tradisjonelle biler.

4. september

Mens det meste av designet fremdeles er godt bevart, har Mercedes ved flere anledninger snakket om egenskapene til EQC. Elbilen har en batteripakke på 70 kWh som skal gi den en rekkevidde på opptil 500 kilometer, basert på NEDC-standarden. Det er forventet at rekkevidden blir noe lavere. 0-100 kilometer i timen gjør den for øvrig unna på  under fem sekunder.

Annonse


Vi forventer at Mercedes-Benz kommer med oppdaterte tall neste uke.

Som nevnt over, er fullavduking 4. september, men bilen lanseres ikke før i 2019 en gang.  Nordmenn er først i køen til å reservere.

 

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse