BMW Concept iX3 er på besøk i Norge.
Denne uken er BMWs elektriske SUV på besøk i Norge.

Annonse


Denne uken er BMWs elektriske SUV på besøk i Norge

I slutten av april i år gav BMW verden første titt på den kommende, elektriske SUV-en, iX3.

Eksklusiv visitt i Norge

Denne uken er konseptbilen på en eksklusiv snarvisitt i Norge, men det spørs om du får sett den. Concept iX3 vises frem under offshore- og energikonferansen ONS 2018 i Stavanger fra 27. til 3o. august. Deretter står den utstilt bak lukkede dører i Oslo førstkommende helg.

– Helt nye BMW Concept iX3 ble først avduket på Auto China 2018 i Beijing. Nå kommer konseptbilen på et eksklusivt Norgesbesøk, med to stoppesteder; Stavanger og Oslo, sier Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør hos BMW Group Norge, i en pressemelding.

Åpner snart for forhåndsordre

Tegneby sier i pressemeldingen at de opplever betydelig interesse for BMWs neste elbil, men at de på nåværende tidspunkt ikke kan avsløre tekniske spesifikasjoner for produksjonsmodellen som kommer i 2020. Uansett har han en liten nyhet:

Annonse


– Det vi kan fortelle, er at vi om kort tid åpner for forhåndsordre, sier BMWs kommunikasjonsdirektør.

Det BMW tidligere har sagt om spesifikasjonene til konseptmodellen, og som bilprodusenten gjentar i pressemeldingen, er en batteripakke på 70 kWh som gir en rekkevidde på over 400 kilometer basert på WLTP-syklusen. Batteriet er klar for hurtiglading ved 150 kW som gir en ladetid på rundt 30 minutter.

De tyske bilprodusentene er på fullt fart inn i elbilmarkedet med SUV-er. Først ut er trolig Audi med e-tron, Mercedes-Benz’ første kommer i 2019, mens BMWs iX3 ventes altså i 2020.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse