- Apple vurderte å kalle årets modell "iPhone Xs".
Slik blir trolig årets iPhone-trio.

Annonse


– Apple vurderer å kalle årets modell “iPhone Xs”

Førstkommende lørdag markerer starten på september som er måneden Apple tradisjon tro både avduker og lanserer nye iPhoner. I en fersk sak fra Bloomberg kommer publikasjonen med nye detaljer om årets lansering.

Få store nyheter

Nettstedet skriver også om ting som allerede er kjent med årets trippellansering fra Apple. Blant annet at skjermstørrelsene er på henholdsvis 5,8, 6,1 og 6,5 tommer. Den midterste modellen forventes å bli en rimeligere utgave av X-serien.

Om 5,8-tommeren rapporterer Bloomberg at den designmessig blir nærmest identisk med iPhone X. Den største endringen ligger på innsiden og her er det snakk om litt mer fart takket være den nye A12-brikken til Apple.

– Slik blir modellene

Så har vi 6,1-modellen som vil ha liknende design som de andre modellene, men her bruker Apple andre og rimeligere komponenter for å holde kostnadene nede. For eksempel rammer i aluminium og LCD-panel i stedet for OLED.

Annonse


Fokuset er ifølge Bloomberg å lage en smarttelefon som gir iPhone X-opplevelsen tilgjengelig til flere.

Hva 6,5-tommeren gjelder, vil den dele det meste av spesifikasjoner med 5,8-utgaven. Modellen kan ses på en Plus-utgave og vil ifølge rapportene være på størrelsen med den serien.

“iPhone Xs”

En person Bloomberg har snakket med forteller at Apple vurderer flere navnevalg for årets modeller. Blant dem er “iPhone Xs” som er en indikasjon på at dette er en S-lansering med færre nyheter. Selskapet skal også ha vurdert “Plus” for den største utgaven, men så langt er ingenting bestemt, sier nyhetsmediets kilde.

Den siste detaljen fra Bloombergs sak handler om to SIM-kort. Ifølge nettstedet vil de største iPhonene ha støtte for dual-SIM, men de blir kun tilgjengelig i utvalgte markeder.

Har du planer om å kjøpe en av årets iPhoner?

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse