Denne mobilen har to(!) batterier, trippelkamera og fingersensor i skjermen.
Her er Oppo R17 Pro med to batterier.

Annonse


Denne mobilen har to(!) batterier, trippelkamera og fingersensor i skjermen

Oppo lanserer denne uken smarttelefonen R17 Pro som har noen spesielle egenskaper.

Et tredje kamera til AR

Bare designet i seg selv er spesielt med en bakside utformet i lilla, blått og turkis. Her ser man også trippelkameraet som brer seg som en linje nedover chassiset. Oppsettet består for øvrig av sensorer på 12 og 20 megapiksler, samt et “time-of-flight (ToF) 3D-stereokamera. Det sistnevnte kameraet er trolig ment for utvidet virkelighet, men så langt er det få detaljer å spore.

På fremsiden sitter frontkameraet plassert i et dråpeformet mobilhakk. Designet er ikke helt ulikt Essential Phone, eller hvordan Huawei Mate 20 ifølge ryktene blir.

To batterier

Kanskje det mest spesielle ved Oppo R17 Pro er enheten ikke har ett, men to batterier. Hvert batteri har en kapasitet på 1850 mAh som totalt gir 3700 mAh. Oppo sier de har valgt denne løsningen for ordentlig hurtiglading ved 50 watt, og å lade til 40 prosent tar ikke mer enn 10 minutter. Imponerende hvis det stemmer.

Annonse


En siste detalj er at fingersensoren er integrert i skjermen. Noe som ikke akkurat er dagligdags akkurat nå, men som vi forventer flere produsenter kommer til å implementere.

Andre detaljer:

  • Skjerm: 6,4 tommer. 1080p AMOLED.
  • Brikkesett: Snapdragon 710.
  • Lagring: 128 GB.
  • Minne: 8 GB.
  • Pris: Drøyt 5000 kroner med dagens kurs.
  • Lansering: Kina i oktober.

 

Kilde:
Android Authority

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse