De hevder dette er et iPad Pro 2018-deksel med et mystisk hull.
Hva tror du hullet er til for?

Annonse


De hevder dette er et iPad Pro 2018-deksel – hva er det mystiske hullet til?

Flere nettsteder, deriblant MacRumors, rapporterer om en ny bildelekkasje på Slashleaks som viser det som hevdes å være bilde av et deksel for en ikke-annonsert iPad Pro.

Skal de flytte Smart Connector?

Foruten å se ut som et helt vanlig deksel til nettbrettet, har det et mystisk hull rett ovenfor Lightning-kontakten nederst. Tidligere har både Mac Otakara og Steve Hemmerstoffer rapportert at Apple planlegger å flytte iPad-ens Smart Connectar fra venstre side til baksiden og nær Lightning-kontakten. Altså ikke ulikt hva dekselet viser.

Hvis Smart Connector flyttes, betyr det også at tilbehøret som tastatur må tilkobles annerledes enn tidligere ved at iPad-en er plassert vertikalt. Som MacRumors påpeker, kan dette gjøre iPad-en ustabil i tillegg til at bredformat fungerer bedre når man jobber med flere apper (side om side).

https://twitter.com/OnLeaks/status/1023838335343767555

Annonse


Det Mac Otakara skrev i sin sak tidligere i år, er at Face ID kun fungerer i vertikal modus og at det er årsaken til at Apple velger å flytte Smart Connector. Dog har samme nettsted også rapportert at Apple jobber med å implementere støtte for horisontal Face ID-pålogging, så det er vanskelig å si hva som gjelder.

Hva tror du Apple planlegger med den ny iPad Pro-modellen?

 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse