Slik blir "Xbox All Access": Xbox One, Live og Game Pass til en fast sum i måneden.
Xbox All Access er trolig en helt ny tjeneste fra Microsoft.

Annonse


Dette er “Xbox All Access”: Xbox One, Live og Game Pass til en fast sum i måneden

Windows Central, som er kjent for å ha god kjennskap til Microsofts planer, skriver at Xbox-produsenten skal lansere en helt ny tjeneste, kalt Xbox All Access.

Man beholder konsollen

Tjenesten skal lanseres denne måneden og er et nytt abonnement fra Microsoft som inkluderer en Xbox One S-konsoll, Live- og Game Pass-abonnement til en fast sum i måneden. Prisen vil ligge på 22 dollar i måneden, eller 35 dollar hvis man går for Xbox One X, og abonnementet varer i to år. Etter de to årene har passert, vil kundene eie konsollen.

Abonnerer man på en Xbox One S, samt Live og Game Pass, blir summen 528 dollar for to år. Velger man å kjøpe konsollen (230 dollar) og abonnementene (Live 59,59 dollar i året og Game Pass 9,99 dollar i måneden) separat, er prisen rundt 590 dollar, altså mer enn All Access-abonnementet.

Ifølge ryktebørsen skulle Microsoft lansere Xbox All Access under Gamescom denne uken, men det skjedde ikke. Windows Central tror dermed at tjenesten i førsteomgang kun blir tilgjengelig i USA. Planen er å introdusere Xbox All Access i løpet av den inneværende måneden.

Annonse


Dette avslørte Microsoft – last ned ny Xbox-app til iPhone og Android

Kunne du tenkt deg å betale for Xbox All Access med konsoll, Live og Game Pass for en fast sum i måneden?

 

Kilde.
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse