Gir fingeren til DRM med FCKDRM-kampanje
fckdrm er en ny kampanje fra DRM-frie gog.com.

Annonse


Gir fingeren til DRM med FCKDRM-kampanje

GoG, en spillplattform på linje med Steam, bare mye mindre, har som krav at ingen spill på deres plattform skal ha antipiratsystemer.

Er det friskt språk som er medisinen?

DRM-systemer til PC-spill er ofte så avanserte og dermed så ressurskrevende at de kan forringe ytelsen til maskinen og ødelegge for spillgleden. GoG sin nye kampanje er derfor døpt FCK DRM.

På samme nettside lister selskapet også opp tjenester i andre kategorier som er fri for DRM, inkludert Bandcamp, 7Digitalemusic og emusic for musikk, Project Gutenberg for litteratur og Vimeo on Demand for video.

Dette sier GOG

“DRM-fri tilnærming i spill har vært i hjertet til gog.com fra første dag. Vi mener at om du kjøper et spill, bør det være ditt, og at du kan spille det slik det passer deg, og ikke hvordan andre vil at du skal bruke det.”

Annonse


“Landskapet har endret seg siden 2008, og i dag innser mange mennesker ikke hva DRM er, men fremdeles er DRM et problem i spill; du er aldri sikker når og hvorfor du kan bli blokkert fra å få tilgang til dem. Og det er ikke bare spill som påvirkes, men også favorittbøkene dine samt musikk, filmer og programmer. ”

Kampanjen "til helvete med DRM" (fritt oversatt) siterer GoG spillutviklere som Tim Schafer som hevder det er mer penger å hente i å droppe DRM og derfor ikke betale for sikkerhetslaget.
Kampanjen “til helvete med DRM” (fritt oversatt) siterer GoG spillutviklere som Tim Schafer som hevder det er mer penger å hente i å droppe DRM og derfor ikke betale for sikkerhetslaget. (Ill.: fckdrm.com)

 

Kilde:
FCKDRM

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse