Mac mini er ikke blitt oppdatert siden 2014.

Annonse


I år kan denne Mac-en bli oppdatert for første gang siden 2014

Ifølge Bloomberg skal Apple lansere en rimeligere MacBook og en Mac mini rettet mot de profesjonelle brukerne, og det skal skje i høst.

Billig-MacBook

Nettstedet skriver at Apple ikke har solgt så få Mac-er i løpet av et kvartal som i 2010, og selskapet håper at de nye tilskuddene skal få fart på salget.

Rapportene vil ha det til at den rimelige MacBooken vil ha likheter med MacBook Air, dog med tynnere rammer rundt skjermen som er på 13 tommer. Skjermen blir også bedre enn i Air-modellene og er av Retina-typen Apple bruker i andre modeller.

Den velkjente analytikeren Ming-Chi Kuo kom med tilsvarende rapporter i juli.

Annonse


Det kommer mer:

Derfor forventer vi Mac-bonanza i høst

Mac mini rettet mot pro-brukerne

I tillegg til den rimeligere MacBooken, planlegger Apple å oppdatere mini-serien for første gang på fire år, skriver Bloomberg. Kildene til nettstedet skriver at Apple i år fokuserer på de profesjonelle brukerne og skal levere en mini med nye lagring- og prosessorvalg, og at den blir dyrere enn forgjengeren.

Ved det forrige kvartalet solgte Apple 3,7 millioner Mac-er, som er det laveste antallet siden 2010. Shannon Cross, analytiker i Cross Research, sier til Bloomberg at rimeligere MacBooker kan være oppskriften for å slå tilbake mot svake salgstall.

Håper du Apple skal lansere en rimeligere MacBook og Mac mini i år?

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse