NY Times: - Elon Musks oppførsel irriterer Tesla-styret.
Elon Musks oppførsel terger styret, skriver The New York Times.

Annonse


NY Times: – Tesla-styret reagerer på Elon Musks oppførsel – ønsker å ansette en ny nummer to i selskapet

Ifølge rapporter fra The New York Times er Tesla-styret på utkikk etter en ny nummer to i selskapet som skal jobbe direkte under Elon Musk.

Terger styret

Årsaken til dette skal være at Musks oppførsel den seneste tiden, irriterer styret. Spesielt “utbruddene” på Twitter og annonseringen av planene om å ta Tesla av børsen, har fått styret i bilprodusenten til å reagere. Ifølge rapportene er de også bekymret over hvor mye Musk jobber og bruken av Ambien – et beroligende middel som brukes for behandling av søvnproblemer, skriver nettstedet.

Styret håper at et en ny nummer to i Tesla kan fjerne litt press fra toppsjefen.

Musk og Tesla undersøkes av amerikanske myndigheter

Annonse


Uviss om planene

Musk på sin side sier at Tesla for to år siden tok kontakt med Facebooks Sheryl Sandberg om en slik stilling, men sier til The New York Times at det på nåværende tidspunktet ikke er et pågående søk etter en slik kandidat, så vidt han vet.

Overfor avisen sier alt-mulig-mannen at han noen ganger jobber 120 timer i uken og at han kan være ved en fabrikk i tre til fire dager i strekk, og bekrefter at han bruker Ambien fordi det hjelper ham med å sove.

– Ofte handler det om ikke å få sove, eller å bruke Ambien, sier han til NY Times.

Tesla-sjefen forteller også at han ikke har noen planer om å slutte å bruke Twitter og at han ikke angrer på noen av de seneste eskapadene på mikrobloggen.

 

Kilde:
The New York Times

Annonse


Annonse


Annonse