Google One endelig lansert - og prisene har blitt kuttet
Billigere, familiedeling og med mer lagringsplass.

Annonse


Google One endelig lansert – dobbel lagringsplass til samme pris

Vi kunne allerede den 14. mai tidligere år melde at Google arbeidet med en skylagringstjeneste kalt Google One. Google One er i praksis bare et nytt navn for Google Drive, men i forbindelse med skiftet blir prisene kuttet og nye funksjoner lagt til.

Dobbel så mye lagringsplass for samme prisen

Som vi skrev i mai, vil valget for 1 TB lagringsplass fjernes til fordel for 2 TB. Dette samtidig som prisen for 1 TB beholdes. Prisen er satt til 9,99 dollar per måned, og vil etter all sannsynlighet koste 9,99 euro per måned i Europa – slik tilfellet er for 1 TB i dag.

I tillegg vil det også bli mulig å velge 200 GB lagringsplass. Dette vil koste 2,99 euro i måneden.

Annonse


Man vil også få mulighet til å dele lagringsplassen med opp til fire andre familiemedlemmer. Samtidig vil brukere få adgang til Googles kundeservice i form av live chat – en funksjon som til nå har vært forbeholdt brukere av G Suite.

Bare i USA

One Drive er inntil videre bare tilgjengelig i USA. I følge Google har de allerede begynt å flytte Drive-abonnenter over til One – en prosess som for øvrig skjer automatisk og ikke på forespørsel. Søkemotorgiganten har uttalt at betalende kunder flyttes over til One først.

Kilde:

The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse