- Disse Model 3-bilene har ødelagte battericeller.
Martin Tripp hevder dette er bilder av de punkterte batterimodulene.

Annonse


– Disse Model 3-bilene har ødelagte battericeller

Elon Musk omtaler den tidligere Tesla-ansatte Martin Tripp som sabotør, men selv ser Tripp på seg selv om en varsler. Tesla har gått til søksmål mot Tripp, som igjen har gått til motsøksmål.

Musk til Tripp: – Du er et forferdelig menneske.

Hevder battericeller ble limt igjen

På Twitter har Tripp publisert en liste over vehicle identificatio numbers (VIN) over Model 3 som han hevder er levert med punkterte battericeller i batteripakken.

I sitt motsøksmål skriver Tripp at han spurte Tesla-teknikere om hva som hadde skjedd med spesifikke batterimoduler og om de hadde blitt skrotet.

Annonse


“Herr Tripp ble fortalt at i stedet for å skrote batterimodulene, bearbeidet teknikerne modulene ved å presse et klebrig materiale inn i den punkterte battericellen for så å lime et lokk over materialet. Ved å gjøre dette fikk den motsaksøkte det til å fremstå som om det hverken var ekstern eller intern skade på batterimodulen”, skriver mannens advokater.

Tripp har også publisert det han hevder er batterimoduler før og etter de ble bearbeidet:

https://twitter.com/trippedover/status/1029851313817804800

– Falske påstander

I en uttalelse til Electrek avfeier en talsperson for Tesla Tripps påstander som løgn.

“Som vi tidligere har uttalt, er disse påstandene falske og herr Tripp har ikke engang personlig kjennskap til sikkerhetspåstandene han kommer med. Aldri er det blitt brukt punkterte battericeller i Model 3 og alle VIN-er som er blitt identifisert har sikre batterier. Det er verdt å merke seg at det har vært null sikkerhetsproblemer med batteriet i noen Model 3.”

Les om bakgrunnen for saken mellom Tesla og Martin Tripp:

Tesla saksøker tidligere medarbeider – hevder han stjal flere GB informasjon

 

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse