Dette kan bli Elon Musks neste byggeprosjekt.
The Boring Company kan sikre seg et nytt byggeprosjekt.

Annonse


Dette kan bli Elon Musks neste byggeprosjekt

The Boring Company har allerede sikret en kontrakt om å grave en tunnel mellom sentrum i Chicago og den lokale flyplassen. Nå har det Elon Musk-eide boreselskapet en potensiell ny storkontrakt på lur.

Borgermesteren er positiv

Det jobbes med å finne nye løsninger på å frakte personer til Los Angeles Dodgers’ stadion, Dodger Stadium, og The Boring Company kan ha en løsning på dette. Flere forslag er på bordet og Musk-selskapet tilbyr nå egne ideer. Nemlig å bore en tunnel fra enten Los Feliz eller East Hollywood som skal frakte personer til stadionet på fire minutter og til en pris på én dollar, under ti kroner. Lengden på tunnelen anslås til 5,8 kilometer.

The Boring Company ser for seg at en høyhastighets transportlinje, døpt Dugout Loop, under bakken kan løse problemene for Dodgers-tilhengerne som har problemer med å komme seg til stadion.

Planene ønskes velkommen av byens borgermester, Eric Garcetti:

Annonse


“Det er alltid gøy å se innovative ideer som forslaget om Dugout Loop til Dodgers Stadium, som kan lette trafikken på veiene våre og gjøre våre mest ikoniske destinasjoner mer tilgjengelig for alle”, skriver han på Twitter.

Planen til The Boring Company er at Dodgers-tilhengere kan sykle eller gå til stasjonen for så å ta Dugout Loop til stadion. Hvert “tog” vil ha plass til mellom åtte og seksten passasjerer, og kan nå hastigheter på opptil 241 kilometer i timen. I sitt forslag skriver selskapet at i førsteomgang vil Dugout Loop være begrenset til 1400 personer per arrangement – det er rundt 2,5 prosent av stadionkapasiteten til Dodger Stadium – med mulighet til å øke til 2800 personer.

Slik ser The Boring Company for seg at Dugout Loop blir.
Slik ser The Boring Company for seg at Dugout Loop blir. (Ill.: The Boring Company)

 

Kilde:
Wired