- Nye MacBook Air kommer i september eller oktober
Glem MacBook Pro, som jo nettopp ble oppgradert, men gled dere til trolig en haug oppgradert Mac-maskinvare denne høsten etter årevis med for lite fokus på Apples bærbare.

Annonse


Derfor forventer vi Mac-bonanza i høst

September er selvsagt måneden for iOS og iPhone – hva med Mac?

Styrker troverdigheten ytterligere

Joda, MacBook Pro er oppdatert, men det er fremdeles en rekke Mac-produkter som er gamle nå, spesielt Mac mini det ryktes endelig blir oppgradert i høst, trolig i oktober. Det kan tenkes at også de nye iPad-ene blir annonsert under den samme oktober-pressekonferansen.

Spesielt om fokuset til de nye iPad-ene er i form av å være en laptoperstatter eller i det minste en utfordrer til Microsoft Surface Go og Googles Chromebook fra tredjepartsprodusenter og Googles egen Pixelbook.

Men la oss denne gang se på MacBook Air og hva som er planen: det er TrendForce som varsler at en ny MacBook Air er på vei.

Annonse


Ryktet backes opp av denne artikkelen fra juli:

Dette skal Apple lansere i høst: ny og billigere MacBook, oppgradert Mac mini og mer

Air eller ikke Air?

Utfordringen er at vi ikke vet hvilken merkevare Apple kommer til å klistre på maskinen. Dette er viktig, for blir det Air-branding kommer kanskje MacBook 12″ til å leve videre, men med oppgradert innmat.

Om det ikke blir Air-merkevare, hva kalles så de nye maskinene? Da vil det kanskje være naturlig å pensjonere de tynne 12″-maskinene som kanskje er for like iPad, men som har noe trege Intel CPU-er?

Globale laptop-salg andre kvartal 2018. Apple gikk mye tilbake grunnet svak oppdateringstakt. (Ill.: TrendForce)
Globale laptop-salg andre kvartal 2018. Apple gikk mye tilbake grunnet svak oppdateringstakt. (Ill.: TrendForce)

 

Kilde:
TrendForce

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse