.
iDope hevder de har domenetrøbbel.

Annonse


Nok en torrent-gigant har problemer

Rettighetsorganisasjoner, politiet og film- og musikkselskaper har de seneste årene lyktes med å ta knekken på flere kjemper i piratindustrien på nett.

I kjølvannet av fallet til KickassTorrents i 2016, så piratsiden iDope dagens lys. Flere personer som tidligere hadde lastet ned via KickassTorrents, flyktet nå til fildelingssiden som omtalte seg som en hylles til den falne kjempen. På kort tid rakk iDope å bli en av verdens mest besøkte torrent-sider, ifølge TorrentFreak.

– Domenetrøbbel

Vel, nå har også iDope problemer, skriver nettstedet. Sosiale medier-kontoene til fildelingssiden har ikke vært aktive på en stund og nylig har også selve iDope vært nede for telling.

Dette har fått brukere til å spekulere i bakgrunnen for de seneste hendelsene, for eksempel om det kun er tekniske problemer eller at nettstedet har fått politiet på nakken.

Annonse


Ifølge personene bak iDope handler det om domeneproblemer. Det opplyser personene bak i en e-post til TorrentFreak.

“Det er noen problemer med vårt domene, iDope.se. Vi er i samtaler med domeneleverandøren. Vi tror vi er tilbake om få dager”, skriver iDope i e-posten og legger til at brukerne i mellomtiden kan benytte deres andre domener.

Omstridt forslag:

Medietopper vil utestenge nettpirater fra nettet

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse