Slik takler "Fallout 76" trollene.
Bethesda gjør flere ting for å takle spilltroll i Fallout 76.

Annonse


Slik takler “Fallout 76” trollene

Kommende “Fallout 76” er et 100 prosent nettspill med de fordelene og ulempene det fører med seg. Av ulemper øker det sjansen for juksing og trolling i spill, men Bethesda gjør noe lurt å for å takle denne gruppen med spillere.

Har flere triks i ermet

Under QuakeCon avslørte Bethesdas Todd Howard at spillhuset har noen triks på lur. For eksempel vil spillere som ødelegger moroa for andre og dreper med- og motspillere for egen underholdning, være fritt vilt.

Det blir dermed satt en skuddpremie på dem og beløpet blir trukket fra pengebingen til disse spillerne. Dette vil også reflekteres i karakternivået, forklarte Howard under presentasjonen. En annen kjekk trollstopper er at spillerne blir ganske så synlige med en rød stjerne på kartet slik at man enkelt kan unngå dem.

Les mer om “Fallout 76”: – Sony blokker for Fallout 76 crossplay.

Annonse


Som en liten bonus får man ekstra utbetaling for å kverke den man ble drept av i spillet. Dette via en revansjemekanisme som sørger for dobbel dusør når man dreper denne spilleren. Sist, men ikke minst, kan man også blokkere og ignorere plagsomme spillere.

“Fallout 76” lanseres til PC, Xbox One og PlayStation 4 14. november i år.

Hva syns du om Bethesdas trollstoppere?

 

Kilde:
PCGamesN

Annonse