- Galaxy Note 9 har tidenes beste mobilskjerm.
Samsung Galaxy Note 9 har markedets beste skjerm, ifølge DisplayMate.

Annonse


– Galaxy Note 9 har tidenes beste mobilskjerm

Panelekspertene i DisplayMate har gått grundig til verks med Samsung Galaxy Note 9 og skryter uhemmet av skjermen til den kommende smarttelefonen. Konklusjonen er A+ og en rekke rekorder.

iPhone X har kanskje et kraftigere brikkesett, men Note 9-skjermen overgår alt annet på markedet.

Skryter uhemmet av AMOLED-panelet

Ifølge DisplayMate har Note 9-skjermen, som er en 6,4-tommers AMOLED med en oppløsning på 2960 x 1440 piksler, imponerende fargenøyaktighet, lysstyrke og kontrast. Faktisk setter Note 9-panelet ny rekord på disse tre feltene, tidligere var det S9 og S9+ som toppet skalaen.

Videre får Note 9 skryt for å ha minst fargeskifting av mobilene på markedet. Fargeskifting har i lang tid vært et problem med AMOLED-skjermene ved at jo skarpere innsynsvinkel, jo mindre nøyaktige er fargene.

Annonse


– “iPhone X” har det råeste panelet vi noen sinne har testet – DxOMark gir kameraet ett poeng mindre enn til “Pixel 2”

Panelekspertene skryter også av alle skjermfunksjonene til Note 9 og fremhever omgivelsessensorene som både sitter på fremsiden og baksiden, samt ekstra lav lysstyrkemodus (kalt Super Dimming), blått lys-filteret, HDR10 og en forbedret alltid på-modus.

Om ikke mange dagene kommer vår anmeldelse av Galaxy Note 9. Mens du venter kan du lese vår sniktitt der vi sjekker ut de tre største nyhetene.

Har du planer om å kjøpe Samsung Galaxy Note 9?

 

Kilde:
Android Authority

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse