- Slik blir det vanvittige kameraet til Galaxy S10.
Et Galaxy S10-konsept laget av Waqar Khan.

Annonse


– Slik blir det vanvittige kameraet til Galaxy S10

Før i det hele tatt Galaxy Note 9 er blitt tilgjengelig på markedet, har ryktene rundt neste års S-serie begynt å versere. En av store endringene Samsung jobber med, er på kamerafronten.

Et kamerabeist

Sørkoreanske ETNews hevder nå å sitte på detaljer om det heftige kameraoppsettet til Galaxy S10 som ifølge rapportene vil bestå av et trippelkamera. Det vil i så fall slå følge med Huawei og P20 Pro som ble lansert i april.

Dog ser det ikke ut til at Samsung vil følge den kinesiske konkurrenten i kappløpet om flest megapiksler. ETNews skriver at de tre sensorene er på 12, 16 og 13 megapiksler.

Til sammenlikning har P20 Pro kamerasensorer på 40, 20 og 8 megapiksler.

Annonse


Tre sensorer

Likevel ser det ut til at Samsungs kameraløsning blir svært spennende med tre sensorer med ulike egenskaper. Ifølge ETNews er det snakk om en vidvinkelsensor på 12 megapiksler, en supervidvinkel på 16 megapiksler og en telefoto på 13 megapiksler. Sistnevnte skal ha støtte for intet mindre enn tre ganger optisk zoom.

Kilden ETNews har vært i kontakt med sier at både Galaxy S10 og S10+ får trippelkameraet, mens en Lite-modell får “kun” to kamerasensorer.

 

Kilde:
PhoneArena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse