Her er første ordentlige titt på Huawei Mate 20.
Her er Huawei Mate 20 Pro Lite.

Annonse


Her er første ordentlige titt på Huawei Mate 20

Vi har en spennende mobilhøst foran oss der de tre største mobilprodusentene skal lansere nye flaggskipenheter. Note 9 er allerede avduket og lanseres 24. august, nye iPhone X forventes i september og Mate 20-serien til Huawei kommer før årsslutt.

Busslomme og glassdesign

Nettstedet WinFuture, som er kjent for sine gode kilder, har publisert bilder av det som hevdes å være Huawei Mate 20 Lite. Så langt har det ikke vært lekket noen bilder av flaggskipet, som trolig vil hete Mate 20 Pro, men Lite-bildene gir en pekepinn på hva vi kan forvente på den fronten.

Som med P20-serien ser det ut til at Huawei fortsetter med en busslomme som deler skjermen øverst. Legg også merke til rammen nedenfor skjermen. Chassiset er for øvrig i glass slik som Mate 10 Pro.

I samme stil som de foregående Mate-lanseringene, har Mate 20 Lite også et vertikalplassert dobbeltkamera, og det ser også ut til at enheten har en minijack-inngang i tillegg til USB-C-kontakt.

Annonse


Lanseres allerede denne måneden?

Av andre spesifikasjoner nevner WinFuture en skjerm med LCD-panel på 6,3 tommer og en oppløsning på 2340 x 1080 piksler. Enheten drives av brikkesettet Kirin 710 som er betydelig oppgradering fra fjorårets Kirin 659. Kirin 710 har for eksempel fire Cortex-A53-kjerner på 1,7 GHz og fire A73-kjerner på 2,2 GHz.

WinFuture skriver at Mate 20 Lite har 64 GB lagringsplass og 6 GB minne, men at det er ukjent om enheten vil støtte minnekort. Ifølge nettstedets kilder vil lanseringen finne sted allerede mot slutten av inneværende måned og prisen vil ligge på rundt 400 euro, under 4000 kroner.

 

Kilde:
WinFuture (tysk

Annonse