Se 15-årig hacker spille DOOM på McAfees "ikke-hackbare" kryptolommebok
15-åring fikk til å spille DOOM på en kryptolommebok med "fortress-like" sikkerhet.

Annonse


Se 15-årig hacker spille DOOM på McAfees “ikke-hackbare” kryptolommebok

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

John McAfees “ikke-hackbare” kryptolommebok, BitFi, har blitt cracket av den 15-årige selvutnevnte sikkerhetsforskeren Saleem Rashid.

BitFi skal ikke være mulig å hacke

BitFi blir markedsført som verdens eneste “ikke-hackbare” enhet – og at den i tillegg kan brukes til sikker lagring av kryptovaluta. Sistnevnte påstand har blitt tilbakevist, da den nederlandske sikkerhetseksperten “OverSoft” tidligere denne måneden skaffet seg root-tilgang til kryptolommeboka.

Annonse


Massiv dusør

Det er utlovd en massiv dusør (250 000 dollar) til den som klarer å bryte seg inn i en Bitfi-lommebok, men dusøren blir kun gitt til den som klarer å hente ut kryptovaluta – som lommeboka jo er ment å beskytte. Problemet er at kryptovalutaen ikke er lagret i lommeboka, men i skyen. Det gjør at dusøren er umulig å få tak i – det blir like absurd som å prøve og hente penger ut av en tom safe.

OverSoft har videre gått ut med at det ikke er noe inni BitFi som kreves for at BitFi-appen skal kjøre. Det er ingen ytterligere sikkerhetselementer. Appen kunne i følge OverSoft blitt utgitt på Play Store.

McAfee har vært mindre begeistrert ovenfor den påståtte hackingen – og har uttalt seg i heller udiplomatiske ordelag.

DOOM

Uansett – vi lovet dere en video av en BitFi som kjører DOOM – og her er den:

Med denne videoen kan man vel si at BitFis påstand om en “fortress-like” sikkerhet bare er tomme ord.

Hva mener du om BitFi? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Annonse