Samsung og Spotify byr brukerne på en sømløs opplevelse
Samsung og Spotify går sammen om å tilby brukerne sine en sømløs opplevelse.

Annonse


Samsung og Spotify byr brukerne på en sømløs opplevelse

Da Samsung avholdt sitt Unpacked-arrangement i går – der Galaxy Note 9 ble avduket, oppdaget du kanskje at det mot slutten av pressekonferansen ble annonsert at Samsung har startet et samarbeid med Spotify. Nå har Spotify-sjef, Daniel Ek, svart på et par spørsmål vedrørende dette samarbeidet.

Sømløs opplevelse

Det blir lagt stor vekt på oppnå en sømløs opplevelse, og det nye samarbeidet skal gjøre det enklere for brukere å lytte til musikk via Spotify. For å gjøre det enklere for Samsung-brukere, blir installasjonsprosessen til Spotify integrert i Samsung-enhetenes egne installasjonsoppsett.

Når Spotify blir koblet sammen med en Samsung-konto, vil overgangen til andre Samsung-enheter oppleves sømløs og brukeren risikerer ikke å miste tilgang til musikktjenesten. Spotify vil fra nå av også være en del av Smart Switch – programvaren som enkelt overfører dataene fra din gamle til din nye telefon.

I tillegg til dette blir Spotify også tilgjengelig i Samsungs SmartThings-app – appen som brukes til å styre smarthjem-enheter.

Annonse


Integreres i Bixby

Siden man har strebet etter en sømløs opplevelse, blir Spotify heretter også integrert i Bixby. Dette betyr at brukere kan bruke telefonens stemmeassistent for å spille av musikk.

Til slutt skriver Spotify-sjefen at de gleder seg til å se de fremtidige resultatene av samarbeidet. Brukere vil få mulighet til å oppdage nye måter å finne og nyte ny musikk på, avsluttet han.

Kilde:

Spotify