Annonse


Dette er Galaxy Home og Samsungs nye smartklokke

Omsider er dagen kommet etter månedsvis med rykter og lekkasjer. Klokken 17.00 norsk tid skal Samsung avduke nye Galaxy Note 9.

Følg avsløringene

Oppdateringer:

  • Det er lite som er kjent om Galaxy Home og eventuell norsk lansering med tanke på at Bixby ikke støtter norsk språk. Stig-Ove Langø, salgssjef for telekom i Samsung Norge, sier at de ikke kan bekrefte noe på nåværende dato, men at de jobber med å få Galaxy Home til Norge så raskt som mulig.
  • Samsung annonserer Spotify som offisiell musikkpartner. Blir en del av oppsettsmenyen på Galaxy-mobilene. Dette vil trolig bety at Spotify står sterkere i den økende konkurransen fra Apple Music.
  • Snart kan man styre Spotify via Bixby.
  • I tillegg til Note 9 og Galaxy Watch, debuterer Samsung også selskapets første smarthøyttaler: Galaxy Home. Samsung ønsket ikke å avsløre for mange detaljer om smarthøyttaleren, men ikke overraskende er Bixby-assistenten på plass.
  • Note 9 kan bestilles nå. Lanseres 24. august.

Alle avsløringene kan du følge direkte her i videostrømmen under. Mye er allerede lekket og det skal bli interessant å se om Samsung har noe på lur. Hva tror/håper du Samsung skal avsløre i dag? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under.

Les vår sniktitt: Slik er Samsung Galaxy Note 9.

https://www.youtube.com/watch?v=6xBOkiSdo1I