PUBG-utvikleren innrømmer at spillet er full av feil
PUBG setter i gang et initiativ for å fjerne alle feilene i spillet.

Annonse


PUBG-utvikleren innrømmer at spillet er full av feil

PUBG Corporation har annonsert et nytt intiativ kalt “Fix PUBG”. Utviklerne skal, som navnet tilsier, prøve å fikse spillet.

Fjerne bugs

Oppgaven skal være å fjerne bugs og å lever et bedre brukergrensesnitt. I tillegg skal utviklerteamet arbeide med å optimalisere spillet slik at man sikres jevn bildefrekvens.

Ny oppdatering i dag

En stor spilloppdatering rullet ut til PC- og Xbox-versjonene av spillet i dag. Oppdateringen fikser flere av feilene som er på den lange bug-listen til “Fix PUBG”-initiativet. Blant annet har muligheten for å holde våpen mens man beveger seg nærme steiner under vann blitt fjernet. Videre vil man ikke lenger se hodeløse karakterer mens man bruker healing-gjenstander i førstepersonsperspektiv i liggende posisjon eller mens man stiger inn i kjøretøy.


Dårlig optimalisert

PUBG har helt siden lansering vært et dårlig optimalisert spill. Spillet kjører ikke bra til tross for kraftige spill-PC-er. At spillet har forlatt “Early Access”-perioden har heller ikke hatt noen effekt når det kommer til spillets ytelse.

Annonse


Lastetider og forskjellige effekter har i den siste oppdateringen blitt forbedret. Den neste oppdateringen skal ta for seg problemer relatert til FPS drops.

Fortnite har kanskje tatt store deler av brukerbasen fra PUBG, men sannheten er at det fortsatt er mange som spiller Battle Royale-spillet fra mars i fjor. Til enhver tid er det i overkant av en million personer som spiller PUBG via Steam. Dobbelt så mye som deres nærmeste konkurrent – Dota 2. Det er likevel ikke noen hemmelighet at spillet sliter med fallende tall.

Kilde:

The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse