Logitech har lansert en ny trådløs lader til iPhone.

Annonse


Logitech samarbeidet med Apple om dette produktet

Logitech har avduket en flunkende ny trådløs lader til iPhone og iPhone X. Laderen skal være designet i samarbeid med Apple og den tilbyr iPhone-eiere en enkel måte å lade telefonene sine på.

Enklere enn flate ladere

Selv om det allerede i dag finnes flere trådløse ladere til iPhone, er “Logitech Powered” unik da den har rammer som går opp telefonens sider og fungerer som en krybbe. Du setter bare telefonen i og den begynner å lade. Man trenger ikke å bevege telefonen rundt for å finne ladepunktet – slik man ofte må ved bruk av flate trådløse ladere.

Stor nok til iPhone 8 Plus

Logitech Powered er stor nok til bruk med iPhone 8 Plus – noe som tilsier at det er mer en nok plass til iPhone 8 og iPhone X. Laderen fungerer både i portrett- og landsskapsmodus. Videre støtter den 7,5W-lading – noe som betyr at du kan lade telefonen så raskt som Apple tillater.

Annonse


Selv om Logitech sier at Powered ble designet i samarbeid med Apple, sies det ikke noe om hvor omfattende samarbeidet var.

Laderen vil bli mulig å kjøpe senere denne måneden og forventet utsalgspris er 70 dollar, eller rundt regnet 700,- kroner.

Kilde:

The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse