Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Logitech har lansert en ny trådløs lader til iPhone. (Ill.: Logitech)

Logitech samarbeidet med Apple om dette produktet

Til og med prisen er Apple-inspirert.

Logitech har avduket en flunkende ny trådløs lader til iPhone og iPhone X. Laderen skal være designet i samarbeid med Apple og den tilbyr iPhone-eiere en enkel måte å lade telefonene sine på.

Enklere enn flate ladere

Selv om det allerede i dag finnes flere trådløse ladere til iPhone, er «Logitech Powered» unik da den har rammer som går opp telefonens sider og fungerer som en krybbe. Du setter bare telefonen i og den begynner å lade. Man trenger ikke å bevege telefonen rundt for å finne ladepunktet – slik man ofte må ved bruk av flate trådløse ladere.

Stor nok til iPhone 8 Plus

Logitech Powered er stor nok til bruk med iPhone 8 Plus – noe som tilsier at det er mer en nok plass til iPhone 8 og iPhone X. Laderen fungerer både i portrett- og landsskapsmodus. Videre støtter den 7,5W-lading – noe som betyr at du kan lade telefonen så raskt som Apple tillater.

Selv om Logitech sier at Powered ble designet i samarbeid med Apple, sies det ikke noe om hvor omfattende samarbeidet var.

Laderen vil bli mulig å kjøpe senere denne måneden og forventet utsalgspris er 70 dollar, eller rundt regnet 700,- kroner.

Kilde:

The Verge

Stikkord: iphone, logitech